Zwangerschaps massage

Een zwangerschap is 9 maanden lang uitkijken en genieten maar gaat meestal ook gepaard met de nodige spanning. Je vraagt je af of je kindje wel gezond is en naarmate de bevallingsdatum nadert durft deze spanning wel eens in stress omslaan. Er moet immers nog heel wat geregeld worden: de kinderkamer, de geboortekaartjes, de doopsuiker, de kleertjes …

Neem daarom regelmatig de tijd om je te ontspannen. Lekker lui voor de tv of met een goed boek op een zonnig terrasje is prima maar niet altijd voldoende. Een goed uitgevoerde zwangerschapsmassage is wat je nodig hebt. Een diepgaande relaxatie maakt je helemaal zen. Je sluit je even af van de buitenwereld en concentreert je volledig op je lichaam en je kindje.

Naast het relaxerende effect heeft deze massage ook een helend effect. Ze zorgt voor verlichting bij zwangerschapskwaaltjes als pijnlijke schouders, lage rugpijn en zware benen. In combinatie met de juiste olie vermindert ook het risico op striemen.

Bij al onze massages werken we met warme  oliën. Al onze massages zijn te combineren met een infraroodsessie met licht- en aromatherapie.

Onze massages vinden plaats in een heerlijke ontspannen sfeer.
Wij hebben geen saunacomplex en geven geen erotische massages.