Cadeaubon

Een Body Time cadeaubon leuk om te geven…

Je wilt iemand een mooi cadeau geven; voor een verjaardag, kerst, valentijn of een speciale gelegenheid. Maar wat geef je iemand die niets wil of  iemand die alles al heeft? Met een cadeaubon los je dit probleem zo op! Te onpersoonlijk? Nee hoor! Toch niet als je gaat voor een heerlijke verwenbon van Body Time want daarmee geef je net iets heel persoonlijk.

Je laat alle fysieke cadeaus links liggen en schenkt iemand een belevenis. Je geeft iemand het vooruitzicht op rust en ontspanning en bent er zeker van dat je partner, vriendin, collega … er nadien een warm gevoel aan zal overhouden. Heerlijk toch, niet?

Het bedrag van de bon bepaal je zelf. Voor het minieme bedrag van € 15 kan je al een stoelmassage cadeau doen. De Body Time cadeaubon is dus ook voor wie maar een klein cadeaubudget in gedachten heeft en ideaal als last-minute cadeautje!

… en leuk om te krijgen.

Met je verwenbon heb je de keuze uit heel wat verschillende massages. Bovendien geniet je van je cadeau op het moment dat je er het meest behoefte aan hebt.

Een bon gekregen? Hij is 6 maanden geldig. Even bellen voor een afspraak, de bon meebrengen als betaling en gewoon lekker zalig genieten. Meer hoef je niet te doen. Je moet de bon ook in één keer opgebruiken. 

Onze massages vinden plaats in een heerlijke ontspannen sfeer.
Wij hebben geen saunacomplex en geven geen erotische massages.