Algemene Voorwaarden

1. Tarieven
Indien u buiten een straal van 25 km woont vanaf postcode 3670 Meeuwen - Gruitrode, breng ik € 0,19 per km in rekening bovenop de prijs van de behandeling .

2. Betaling
Gelieve contant te betalen na afronding van de massage, indien een betaling per factuur is overeengekomen dient deze uiterlijk binnen 14 dagen na factuurdatum te zijn voldaan.

3. Annulering 
Gemaakte afspraken dienen uiterlijk een dag (24 uur) voor de behandeling telefonisch te worden geannuleerd, ik ben anders genoodzaakt  50% van de kosten voor de behandeling bij u in rekening te brengen.

4. Cadeaubonnen
De cadeaubon kan niet worden ingewisseld voor contant geld. De cadeaubon dient in één keer besteed te worden. De geldigheid van de cadeaubon is 6 maanden na uitgiftedatum van de cadeaubon.

5. Intake en uw gezondheid
Is er sprake van medische klachten, bent u in behandeling bij een arts of specialist of gebruikt u medicijnen die het reactievermogen beïnvloeden dan dient u dit door te geven. Geef het ook aan indien u allergisch bent, ik kan dan bepalen welke massageolie ik wel/niet kan gebruiken.

6. Aansprakelijkheid 
Body Time Massage is niet verantwoordelijk/aansprakelijk te stellen voor materiele en/of immateriële schade ontstaan voor, tijdens of na het behandelen. 
Alle behandeling die worden aangeboden door  Body Time Massage  zijn geen medische behandelingen. Wanneer u zich laat behandelen bij Body Time Massage is dit geheel op eigen risico.

7. Wijziging van de Algemene Voorwaarden 
De Algemene Voorwaarden en de op de website vermelde informatie kunnen door Body Time Massage  ten allen tijde gewijzigd worden.

 

Onze massages vinden plaats in een heerlijke ontspannen sfeer.
Wij hebben geen saunacomplex en geven geen erotische massages.