Kruidenstempel massage

Elk kruid heeft zijn eigen werking. Het stimuleert, kalmeert, zuivert of geneest. We grijpen naar kruiden bij specifieke klachten en gebruiken ze al eeuwenlang bij massages omwille van hun ontspannende werking op lichaam en geest.

Voor een kruidenmassage voegen we lokale kruiden in de juiste verhoudingen samen en verpakken ze in een heerlijk geurend linnen builtje. Warmte stimuleert de bloedcirculatie en versnelt zo onrechtstreeks het ontgiftingsproces. Een kruidenstempelmassage combineert warmte met de heilzame werking van kruiden.

Kruidenstempels geven een helende weldadige warmte af en verspreiden een heerlijke kruidengeur. Lichaam en geest worden uitgenodigd om zich te ontspannen, te ontgiften, te revitaliseren en te verjongen.

Deze massage bezorgt je niet alleen een mooiere, verzorgde huid; ze geeft je meteen ook de kans om heerlijk te genieten, even weg te dromen of energie bij te tanken. Ideaal om je te ontdoen van de dagelijkse beslommeringen en stress. 

Bij al onze massages werken we met warme  oliën. Al onze massages zijn te combineren met een infraroodsessie met licht- en aromatherapie.

Onze massages vinden plaats in een heerlijke ontspannen sfeer.
Wij hebben geen saunacomplex en geven geen erotische massages.