HHP massagematras

De hhp massage: een medische massagematras gecombineerd met infrarood dieptewarmte.

De hhp massagetechniek combineert het oosters denken met de moderne westerse gezondheidszorg. Men ziet de mens als een dynamisch eenheid waarbij lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Een groot deel van de bevolking kampt vroeg of laat met rugklachten. Van zodra de eerste klachten optreden realiseert men zich pas dat het niet zo vanzelfsprekend is om altijd even vlot te bewegen. Een slechte houding of een te hoge en foutieve lichamelijke belasting: je rug en je wervelkolom zijn er je niet echt dankbaar voor. Doorbloedingsstoornissen, spierspanningen en –verhardingen leiden vaak tot bijkomende klachten en meer pijn.

In combinatie met de werking van infraroodlampen is de hhp massage preventief inzetbaar bij pijnklachten of spanningsproblemen. Deze techniek voor een bestaand specifiek probleem toepassen is natuurlijk ook perfect mogelijk. De infrarood dieptewarmte dringt vlug door en verhoogt de bloedcirculatie. De gifstoffen worden sneller afgevoerd wat het herstel bevordert. De spieren worden terug zacht en soepel waardoor de pijn verlicht. In de medische wereld weet men dit maar al te goed. Men maakt er dan ook al geruime tijd gebruik van de infraroodtechniek om gewrichtsaandoeningen als reuma en artritis te behandelen.

De hhp massagematras stimuleert de doorbloeding tot in de kleinste haarvaatjes. Ze kan niet enkel worden ingezet voor de behandeling van een heel scala klachten maar is ook ideaal voor een diepe ontspanningsmassage.

Bij al onze massages werken we met warme  oliën. Al onze massages zijn te combineren met een infraroodsessie met licht- en aromatherapie.

Onze massages vinden plaats in een heerlijke ontspannen sfeer.
Wij hebben geen saunacomplex en geven geen erotische massages.