4 Handen Massage

Als een 2-handen massage al zorgt voor een verlichting van pijn en stress, beeld je dan eens in wat een weldaad een 4-handen massage is voor lichaam en geest!

2 therapeuten die perfect op elkaar zijn ingespeeld laten je graag deze unieke massage beleven. Hun vier handen bewegen zich zowel simultaan als niet-simultaan over je lichaam. De ervaring is zeer intens en resulteert in een diepe ontspanning. Je enige optie is je geest helemaal vrij maken en volledig tot rust komen; bewust ‘voelen’ en de magische effecten over je heen laten komen.

Heb je af en toe last van stress of is het je soms allemaal eventjes te veel? Dan heb je zeker baat bij deze massage die volledig is afgestemd op jouw persoon en jouw behoeften. Of, wie weet … misschien wil je jezelf wel eens gewoon een keertje verwennen. De 4-handen massage is in dat geval ideaal als luxe-verwen-tussendoortje.

Omdat er voor 4-handen massage op een tweede massagetherapeut beroep moet worden gedaan, is het belangrijk tijdig een afspraak te maken.

Bij al onze massages werken we met warme  oliën. Al onze massages zijn te combineren met een infraroodsessie met licht- en aromatherapie.

Onze massages vinden plaats in een heerlijke ontspannen sfeer.
Wij hebben geen saunacomplex en geven geen erotische massages.